Hyp­no­te­ra­pia ja hie­ron­ta Sal­ve
Mielen ja kehon hy­vin­voin­ti
 


Tietoa minusta

Vuonna 2009 kiinnostuin kiinalaisen lääketieteen kiehtovasta ideologiasta toimittuani koulutetettuna hierojana vuodesta 2006. Kiinalainen lääketiede tarjosi koko­nais­val­tai­sem­man hoitokäsityksen, jossa psyyke ja sooma yhdistyvät. Keho ja mieli eivät koskaan kulje irti toisistaan ja ihmisen hoitamisessa se tulee mielestäni ottaa niin ikään huomioon.

Vuosien varrella olen kouluttautunut myös Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja Reiki-hoitajaksi. Viimeisimpänä mukaan on tullut hyp­no­te­ra­pia­kou­lu­tus. Olen Suomen Hypnoosiliiton kouluttama Kliininen hypnoterapeutti.

Kasvatan omaa ammatillista polkuani, jossa pyrin jatkuvasti syventämään ja laajentamaan osaamistani ihmisten auttamisessa "lempeiden" ja kokonaisvaltaisten hoitomuotojen avulla. Ammatillista minääni vahvistavat vapaa-ajan aktiviteetit, joissa kuljen kohti sisäistä rauhaa ja tyyneyttä. Melonta, maastopyöräily ja luonto eri muodoissa ovat elementtejä joissa koen suurta mielihyvää ja yhteenkuuluvuutta kaikkeuden kanssa.


ASIAKASPALAUTE:


"Hakeuduin akupunktiohoitoon stressin ja suolistovaivojen takia.Itselläni hoito oli ensikokemus akupunktioon. Hiukan jännitti, mutta piikkien laittaminen ei juurikaan tuntunut tai sattunut. Pasi on tosi lempeä otteissa ja hoitamisessa. Oli koko ajan turvallinen ja hyvä olo. Hoidot olivat aina rentouttavia, nautin rauhoittavasta musiikista ja tunnelmasta. Sain myös keskusteluapua stressaavaan elämäntilanteeseeni, josta oli iso apu. Sain myös kokea hypnoterapiahoidon, joka oli hyvin miellyttävä ja rentouttava. Pasin ääni sopii tähän erinomaisesti, mikä jo itsessään rentouttaa. Voin lämpimästi suositella Pasin hoitoja. Hän on asiantunteva, rauhallinen ja lempeä hoitaja ja kanssakulkija."
Iloisin terveisin Janette