Hyp­no­te­ra­pia ja hie­ron­ta Sal­ve
Mielen ja kehon hy­vin­voin­ti
 

Kii­na­lai­nen lää­ke­tie­de, Aku­punk­tio

Kiinassa kiinalainen lääketiede on ollut elävä ja kehittyvä filosofinen ”tiede”, jota on sovellettu jokseenkin samankaltaisin menetelmin yli 3000- 4000 vuotta.  Olen valmistunut Taolaisesta Neijing -koulusta 2012.  Akupunktiolla voidaan hoitaa muun muassa:

  • stressiä, unettomuutta, väsymystä, yleistä energian puutetta
  • masennusta, ahdistusta, mielialojen vaihtelua, haluttomuutta, alakuloa
  • allergiaa, astmaa ja ihottumia
  • lihaskipuja, luusto- ja nivelvaivoja
  • heikkoa vastustuskykyä, vilustumisen ensioireita, kylmät jalat ja/tai kädet
  • korkeaa/matalaa verenpainetta, huimausta
  • tulehduskipuja, reumaattisia oireita
  • ruokahaluttomuutta, imeytymishäiriöitä, närästystä, vatsa- ja suolistokataria, turvotusta, ummetusta, ripulia, pos­kion­te­lo­tu­leh­duk­sia
  • PMS, kuukautishäiriöitä, vaihdevuosivaivoja, gynegologisia vaivoja,  potenssiongelmia, hedelmättömyyttä
  • iskiaskipua ja muita hermovaivoja, arpien tunnottomuutta, turvotusta ja kipuja
  • halvausten jälkeisiä tiloja


ASIAKASPALAUTE:


"Voin suositella Pasin hoitoja rehellisesti. Hän lähestyi ongelmiani kiinnostuneena auttamaan ja tutki eri kertojen vaikutukset. Niitä muunneltiin sen mukaan mikä tuntui auttavan parhaiten. Kärsin ahdistuneisuudesta ja paniikki oireista ja niitä hoidettiin hypnoosilla sekä akupunktio hoidolla. Alussa aloitimme hypnoosilla, mutta pian todettiin että akupunktio tehoaa oireisiini paremmin. Voin jokaisen hoitokerran jälkeen paremmin ja oireet lähes katosivat, nyt hänen muutettuaan toiselle paikkakunnalle en ole löytänyt vastaavaa taitajaa."
T: Nyt lisää lääkitystä.


"Olen ollut jo muutaman vuoden Pasin asiakkaana. Pasi on erittäin henkinen ja saa asiakkaan olon tuntemaan turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Akupunktiohoidoista on minulle ollut paljon apua ja olen siitä hyvin kiitollinen."
Terkuin, Kristina


Kiinalaisen lääketieteen ravinto-ohjaus

Kiinalainen ruokavalio on kehittynyt erilliseksi hoitomenetelmäksi monen tuhannen vuoden aikana. Se perustuu samaan filosofiseen teoriaan kuin perinteinen kiinalainen lääketiede. Kiinalaisen lääketieteen ruokavaliohoito on erilaista kuin se, mihin olemme yleensä länsimaissa tottuneet; laskemaan kaloreita, vitamiineja tai muita yksittäisiä ravintoaineita. Kiinalaisen lääketieteen lähestymistapa ruokavalioon on aina kokonaisvaltainen ja yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa esim. ilmastotekijät, vuodenaika sekä hoidettavan ikä, elämäntapa ja elämäntilanne. Perusravitsemuksen lisäksi ravinto nähdään keinona ravita ja täydentää eheytymisen, sairauden tai perinnöllisen heikkouden takia vajaita kohtia. Kiinassa sanotaankin: "Ruoka ja lääke ovat peräisin samasta lähteestä".

Kiinalaisella ruokavaliolla voidaan hoitaa monia epätasapainotilanteita kuten esimerkiksi stressiä, unettomuutta,  ruoansulatusongelmia tai iho-oireita. Se on myös hyväksi todettu tukihoito esim. akupunktion rinnalle.