Hyp­no­te­ra­pia ja hie­ron­ta Sal­ve
Mielen ja kehon hy­vin­voin­ti
 

Hyp­no­te­ra­pia

Hypnoterapia on terapeuttinen menetelmä, jossa hyödynnetään hypnoosia. Hypnoosia käytetään muun muassa riippuvuuksien hoidossa, masennukseen, ahdistuneisuuteen, pelkotiloihin, painonhallinnan tukena ja itsetunnon vahvistamiseen. Hypnoositilassa hypnoterapeutti pyrkii suggestiomenetelmin alitajunnassa vaikuttamaan ajatteluusi, tunteisiisi ja käyttäytymiseesi. Terapiassa hyödynnetään myös mie­li­ku­va­tek­nii­koi­ta.

Hypnoosi on tila, jossa rentoudutaan ja keskitytään kuuntelemaan hypnoterapeutin puhetta. Hypnoositila on normaalista päivätietoisuuden tilasta poikkeava, ja se koetaan usein unen ja valvetilan rajamailla olemisena. Hypnoosissa mieli on avoimempi oppimaan uutta ja poisoppimaan juurtuneista, vahingollisista ajatusmalleista.
Hypnoterapiassa tätä tilaa käytetään hyväksi työskennellessä asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Hypnoosi on täysin turvallista ja transsitilaan ei voi jäädä. Hoitokerrat tapauksesta riippuen  1-3.


Olen Suomen Hypnoosiliiton kouluttama kliininen hypnoterapeutti.


ASIAKASPALAUTE:
"Olen ollut tupakoitsija yli kolmekymmentä vuotta. Lähes kaikki keinot olin kokeillut lopettamiseen. Pienen lakon jälkeen tupakointi taas jatkui. Näin ilmoituksen hypnoosista ja päätin lähteä kokeilemaan. Ensin ajattelin, että tuskin tämäkään auttaa. Jo ensimmäisen kerran jälkeen tunsin, että nyt pystyn lopettamaan ja ilman oleminen olikin varsin helppoa. Kolme kertaa kävin ja sen jälkeen olin vuoden tupakoimatta. Elämässä tuli eteen kriisi ja lankesin muutamaksi kuukaudeksi taas. Varasin heti ajan Pasille, koska kokemus oli niin hyvä. Nyt kävin kaksi kertaa ja kolme viikkoa mennyt taas helposti savuttomana. En vaipunut mihinkään syvään horrokseen, mutta pääsin ”tilaan”, jossa alitajuntaani iskostui savuttomuus. Voin lämpimästi suositella tätä keinoa tupakoinnin lopettamiseen. Pasi osaa oikeilla sanoilla kertoa mistä on kyse. Toki jokainen itse tekee päätöksen savuttomuudesta ja jokainen kokee hypnoosin eri tavalla. Mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, eikä yhtään empiä. Pieni summa savuttomuudesta jos se toimii."
Nm. Savuton elämä